Tändsystem och glödsystem kategori: Tändkassett, Tändspolar i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Tändsystem och glödsystem katalog

Tillverkare av reservdelar för Tändspole

BOSCH Tändspole av hög kvalité
FEBI BILSTEIN Tändspole av hög kvalité
RIDEX Tändspole av hög kvalité
MAPCO Tändspole av hög kvalité
STARK Tändspole av hög kvalité
Tändkassett NGK positivt pris
Tändkassett VALEO positivt pris
Tändkassett TOPRAN positivt pris
Tändkassett ELRING positivt pris
Tändkassett SWAG positivt pris

Tändkassett för bil köp billigt online

Tändspolar är komponenter som konverterar lågspänning till högspänning för drift av tändstiften. De bör bytas ut efter var 110,000:e - 140,000:e km av körning.

Vad du bör veta om byte av tändspolar

  1. Defekter på dessa delar påverkar motordriften. Till exempel kan den vara ryckig eller reagera långsamt på nedtryckning av gaspedalen. Bränslekonsumtionen ökar medan motorns kraft minskar.
  2. Oavsett typen av komponent som är installerat i ditt fordon så bör allt arbete genomföras på en servicestation: bara professionella bör arbeta med fordonets elektriska system. Till exempel, om din bil har en ensam tändspole behöver du arbeta med högspänningskablar. Individuella spolar är kopplade direkt till tändstiften, men deras nedmontering kräver en särskild utdragare.
  3. Försök att alltid köpa tändspolar tillsammans med tändstift, högspänningskablar och lock till fördelardosan, om nödvändigt. Byte av samtliga av dessa element säkerställer stabil drift av tändsystemet för en lång tid framöver.
  4. För att spolarna ska hålla längre, köp och byt ut tändstift i tid. Kontrollera regelbundet om spolarna är säkert fastsatta. Håll motorn vid gott skick.

Erbjudanden på Tändspolar bildelar