Tändsystem och glödsystem kategori: Tändkabelsats, Tändkabel i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Tändsystem och glödsystem katalog

Tillverkare av reservdelar för Tändkablar

BOSCH Tändkablar av hög kvalité
RIDEX Tändkablar av hög kvalité
STARK Tändkablar av hög kvalité
NGK Tändkablar av hög kvalité
VALEO Tändkablar av hög kvalité
Tändkabelsats TOPRAN positivt pris
Tändkabelsats METZGER positivt pris
Tändkabelsats JP GROUP positivt pris
Tändkabelsats JAPANPARTS positivt pris
Tändkabelsats DELPHI positivt pris

Tändkabelsats för bil köp billigt online

Tändkablar överför elektriska stötar från tändspolen till tändstiften. De säkerställer att motorn startar. Dessa komponenter är hållbara: om de används varsamt kan de vara funktionella i upp till åtta år.

Vad du bör veta om tändkablar

  1. Felande komponenter gör så att det blir svårt att starta motorn, särskilt vid fuktiga förhållanden. Feltändning kan ske i flera olika driftslägen. Bränslekonsumtion ökar, och motorns kraft minskar. Problem med radio och infotainment-system kan inträffa.
  2. Nya komponenter bör installeras av professionella. Kablarna bör bara kopplas enligt ett särskilt mönster. Även mindre misstag vid byte kan vara väldigt farliga.
  3. Oftast köps tändkablar i ett set. Dessutom så kan nya tändstift, en tändspole eller fördelardosa installeras vid behov. I vår katalog hittar du ett brett urval av alla dessa komponenter till ett rimligt pris.
  4. Välj reservdelar noggrant eftersom det bara är högkvalitativa sådana som kommer hålla länge. Se till att komponenternas kontaktpunkter är säkert fastställda och att kablarna inte vidrör motorns delar.

Erbjudanden på Tändkabel bildelar