Tändsystem och glödsystem kategori: Tändfördelare i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Tändsystem och glödsystem katalog

Tillverkare av reservdelar för Tändfördelare

BOSCH Fördelare och delar av hög kvalité
MAPCO Fördelare och delar av hög kvalité
VALEO Fördelare och delar av hög kvalité
TOPRAN Fördelare och delar av hög kvalité
ELRING Fördelare och delar av hög kvalité
Tändfördelare METZGER positivt pris
Tändfördelare JP GROUP positivt pris
Tändfördelare JAPANPARTS positivt pris
Tändfördelare DELPHI positivt pris
Tändfördelare MEAT & DORIA positivt pris

Fördelare och delar för bil köp billigt online

Tändfördelare och accessoarer överför högspänningsström till tändstiften inuti motorcylindern i en specifik ordning. Dessa komponenter har ingen specificerad livslängd.

Vad du behöver veta om att byta ut tändfördelare och accessoarer

  1. När denna komponent är trasig indikeras det ofta av att motorn är instabil vid tomgångskörning, fungerar ojämnt vid körning, samt drar mer bränsle än vanligt. Dessutom kan motorn sluta starta över huvud taget. Om O-ringen är i ett dåligt skick kan det synas spår av motorolja på fordonets undersida.
  2. I vår onlinebutik kan du när som helst beställa tändfördelare både i form av hela enheter och som dess individuella komponenter. För att vara säker på att du köper exakt rätt komponent bör du konsultera specialister vid en servicestation: de kommer att kontrollera enheten på en speciell testbänk.
  3. För att återställa driftsfunktionen hos fördelaren räcker det oftast att byta ut rotorn. I vår butik kan du köpa denna och andra komponenter online till ett bra pris. Att åtgärda ett fel blir då billigt, särskilt om du lägger en order i samband med en av våra kampanjer.
  4. Byt ut enheten vid en servicestation, eftersom processen kräver god kunskap om bildesign och reparationsfärdigheter. Dessutom är det extremt viktigt att undvika att begå misstag vid byte av högspänningskablar.
  5. Du kan förlänga kontakternas livslängd genom att göra rent dem med särskilda kemikalier då och då. Även detta för anförtros åt specialister vid en servicestation. Okvalificerade ingrepp på enheten eller användat av olämpliga kemikalier kan skada komponenterna.

Erbjudanden på Tändfördelare bildelar