Tändsystem och glödsystem kategori: Glödstift i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Tändsystem och glödsystem katalog

Tillverkare av reservdelar för Glödstift

BOSCH Glödstift av hög kvalité
FEBI BILSTEIN Glödstift av hög kvalité
RIDEX Glödstift av hög kvalité
MAPCO Glödstift av hög kvalité
STARK Glödstift av hög kvalité
Glödstift NGK positivt pris
Glödstift VALEO positivt pris
Glödstift TOPRAN positivt pris
Glödstift SWAG positivt pris
Glödstift METZGER positivt pris

Glödstift för bil köp billigt online

Glödstift används till förvärmning av luften som kommer in i förbränningskammaren. De garanterar att man kan garantera starten av dieselmotorn vid låga temperaturer. De garanterar en stabil prestanda under de första fem minutrarna efter start. De byts ut efter ungefär 60,000 - 80,000 km.

Vad du behöver veta om byte av glödstift

  1. En särskilt avsedd varningslampa på instrumentbrädan hjälper dig med att visa ifall glödstiften fungerar som de ska. Om den inte går igång eller är på hela tiden behövs felsökning av hela förvärmarsystemet. Om det är fel på glödstiftet så kan det indikeras av att motorn är svår att starta och att den är instabil vid tomgång.
  2. Dessa bildelar ska bytas ut på en verkstad. Den största svårigheten som kan göra det omöjligt att installera det på egen hand är att gamla komponenter ofta är i princip omöjliga att skruva lös utan särskild utrustning. Ett enda misstag - och toppen på komponenten kan gå sönder. Det är ibland väldigt svårt att dra ut den från fördjupningen. Utöver det är det viktigt att noggrant kontrollera vridmomentet när man vrider åt nya reservdelar.
  3. Komponenterna ska bytas ut i en ensemble: dess livslängd är vanligtvis lika lång. Utöver det kan du spara pengar om du köper flera komponenter tillsammans. Om du till exempel beställer glödstiftet i vår onlineshop och köpet når en särskild summa kan du få gratis leverans.
  4. För att garantera att komponenterna ska fungera länge, utan problem, är det viktigt att de installeras korrekt. Det är lätt att i vår katalog hitta högkvalitativa delar som du kan köpa. Komponenternas livslängd avgörs också av skicket på glödstiftets relä, eftersom en defekt sådan kan leda till att glödstiften slocknar. Spola regelbundet injektorerna för att förhindra att bränsle kommer i kontakt med toppen av glödstiftet.

Erbjudanden på Glödstift bildelar