Motor kategori: Packning topplock, Cylinderpackning i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Tillverkare av reservdelar för Topplockspackning

FEBI BILSTEIN Topplockspackning av hög kvalité
RIDEX Topplockspackning av hög kvalité
VAICO Topplockspackning av hög kvalité
STARK Topplockspackning av hög kvalité
TOPRAN Topplockspackning av hög kvalité
Packning topplock ELRING positivt pris
Packning topplock SWAG positivt pris
Packning topplock JP GROUP positivt pris
Packning topplock JAPANPARTS positivt pris
Packning topplock BLUE PRINT positivt pris

Packning topplock för bil köp billigt online

Topplockspackningar är förseglingselement för motorns förbränningskammare. De installeras mellan cylinderblocket och topplocket. Dessa packningar förhindrar läckage av gaser från förbränningskammaren, och av kylarvätska och olja från deras respektive kanaler. Dessa komponenter är förbrukningsvaror och bör bytas ut varje gång topplocket monteras ned.

Vad du bör veta om att byta ut en topplockspackning

  1. En defekt packning indikeras av en brunvit emulsion på doppstickan och oljefiltrets lock, fettfläckar i kylarsystemets expansionstank, spår av olja på leden mellan cylinderblocket och topplocket. Tjock vit rök kommer från avgasröret. Kylarsystemets drift försämras. Motorn låter mer än vanligt.
  2. Byte av packningar bör anförtros åt professionella eftersom processen involverar avlägsnandet av motorn och dess nedmontering. I vissa fall så måste topplocket sandas.
  3. Ska du köpa en topplockspackning? Placera en onlineorder för fästen också; det är rekommenderat att de också byts ut.
  4. För att säkerställa lång och effektiv funktion av denna bildel bör du inte begå några misstag under installationsprocessen. Monteringsbultarna bör dras åt i en speciell ordning med vridmomentet som indikeras i servicemanualen. Du bör alltid undvika överhettning då det gör så att packningen bränns igenom.

Erbjudanden på Cylinderpackning bildelar