Motor kategori: Cylinderpackning, Topplockspackning tätning, Packning topplock i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Tillverkare av reservdelar för Packning topplock

FEBI BILSTEIN Topplockspackning tätning av hög kvalité
RIDEX Topplockspackning tätning av hög kvalité
VAICO Topplockspackning tätning av hög kvalité
STARK Topplockspackning tätning av hög kvalité
TOPRAN Topplockspackning tätning av hög kvalité
Cylinderpackning ELRING positivt pris
Cylinderpackning SWAG positivt pris
Cylinderpackning JP GROUP positivt pris
Cylinderpackning JAPANPARTS positivt pris
Cylinderpackning BLUE PRINT positivt pris

Topplockspackning för bil köp billigt online

Topplockspackningar är förseglingselement för motorns förbränningskammare. De installeras mellan cylinderblocket och topplocket. Dessa packningar förhindrar läckage av gaser från förbränningskammaren, och av kylarvätska och olja från deras respektive kanaler. Dessa komponenter är förbrukningsvaror och bör bytas ut varje gång topplocket monteras ned.

Vad du bör veta om att byta ut en topplockspackning

  1. En defekt packning indikeras av en brunvit emulsion på doppstickan och oljefiltrets lock, fettfläckar i kylarsystemets expansionstank, spår av olja på leden mellan cylinderblocket och topplocket. Tjock vit rök kommer från avgasröret. Kylarsystemets drift försämras. Motorn låter mer än vanligt.
  2. Byte av packningar bör anförtros åt professionella eftersom processen involverar avlägsnandet av motorn och dess nedmontering. I vissa fall så måste topplocket sandas.
  3. Ska du köpa en topplockspackning? Placera en onlineorder för fästen också; det är rekommenderat att de också byts ut.
  4. För att säkerställa lång och effektiv funktion av denna bildel bör du inte begå några misstag under installationsprocessen. Monteringsbultarna bör dras åt i en speciell ordning med vridmomentet som indikeras i servicemanualen. Du bör alltid undvika överhettning då det gör så att packningen bränns igenom.

Erbjudanden på Cylinderpackning bildelar