Lagren kategori: Hjullagersats i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Tillverkare av reservdelar för Hjullagersats

BOSCH Hjullager av hög kvalité
FEBI BILSTEIN Hjullager av hög kvalité
A.B.S. Hjullager av hög kvalité
RIDEX Hjullager av hög kvalité
MAPCO Hjullager av hög kvalité
Hjullagersats VAICO positivt pris
Hjullagersats SKF positivt pris
Hjullagersats STARK positivt pris
Hjullagersats TOPRAN positivt pris
Hjullagersats ELRING positivt pris

Hjullager för bil köp billigt online

Lager till hjulnav behövs för att försäkra en uniform rotation av hjulet kring dess axel. Livslängden på komponenten är vanligtvis 100,000 - 150,000 km.

Det du behöver veta för att byta ut lagret till hjulnavet

  1. Ett tydligt tecken på att ett fel har uppstått med bildelen är om den börjar brumma. Vibrationer kan dessutom kännas av i passagerarutrymmet.
  2. Det är bäst att förlita sig på specialister vid en bilverkstad när dessa komponenter ska installeras. Man behöver en maskin för att lyfta bilen till arbetet. Om man gör fel vid installationen, använder fel vridmoment eller råkar slå till komponenterna så kan det orsaka att komponenten slutar fungera i förtid.
  3. För att demontera denna bildel behöver en speciell avdragare. Med ett sådant verktyg kan arbetet genomföras så försiktigt som behövs, utan att skada monteringsfästet. Detta kommer förlänga reservdelens livslängd. När du ska ta bort komponenterna bör du inte använd vassa föremål eller en borr.
  4. För att installera komponenten på ett korrekt vis rekommenderas det att du köper lager till hjulnavet tillsammans med tätningar och fästdon som också behöver bytas ut samtidigt. Dessutom inkluderar denna typ av satser ofta ett speciellt smörjmedel. I vår butik kan du beställa en sats online som kommer passa perfekt till ditt fordons specifikationer.
  5. Till skillnad från många andra delar av fjädringen kan de här bildelarna bytas ut separat, de måste inte nödvändigtvis bytas ut i par per axel.
  6. Man kan reducera risken för påskyndat slitage genom att undvika skarpa inbromsningar. De här bildelarna bör dessutom smörjas in från gång till gång. Välj då en olja som behåller alla sina egenskaper vid höga temperaturer. Detta behövs då komponenterna hettas upp ordentligt när de används.

Erbjudanden på Hjullagersats bildelar