Koppling / delar kategori: Kopplingswire, Kopplingskabel, Vajer koppling i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Koppling / delar katalog

Tillverkare av reservdelar för Vajer koppling

FEBI BILSTEIN Kopplingskabel av hög kvalité
A.B.S. Kopplingskabel av hög kvalité
RIDEX Kopplingskabel av hög kvalité
MAPCO Kopplingskabel av hög kvalité
VAICO Kopplingskabel av hög kvalité
Kopplingswire ATE positivt pris
Kopplingswire STARK positivt pris
Kopplingswire SACHS positivt pris
Kopplingswire TRW positivt pris
Kopplingswire VALEO positivt pris

Kopplingsvajer för bil köp billigt online

Kopplingskablar överför kraft från pedalen till kopplingsgaffeln som kopplar isär kopplingsskivan och tryckplattan. Dessa komponenters livslängd är inte begränsad.

Vad du bör veta om att byta ut kopplingskablar

  1. När denna bildel är skadad kan det förhindra kopplingspedalen från att återgå till sin originalposition efter att du trycker ned den, eller göra så att den producerar ett ovanligt läte vid nedtryckning.
  2. Komponenten bör bytas ut vid en servicestation. Om den installeras eller justeras inkorrekt kan det göra så att hela systemet fallerar.
  3. Kopplingskablar bör köpas i ett set med klämmor så att systemets alla element kan bytas ut samtidigt. Ibland kan du behöva beställa klämmor separat, men de är billiga. I vår onlinebutik kan du lätt köpa en högkvalitativ bildel till ett överkomligt pris. Om du har några frågor, kontakta bara våra onlinerådgivare.
  4. För att förlänga denna komponentens livslängd bör du undvika att starta fordonet på höga varvtal. Dessutom är det inte rekommenderat att kontinuerligt hålla växelpedalen nedtryckt vid körning. För att undvika slitskador bör du regelbundet smörja kabeln med ett speciellt smörjmedel.

Erbjudanden på Kopplingswire bildelar