Klimatanläggning kategori: Kondensor, AC kylare, Kondensor AC, Kondensor klimatanläggning i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Klimatanläggning katalog

Tillverkare av reservdelar för Kondensor AC

RIDEX Kondensor av hög kvalité
STARK Kondensor av hög kvalité
VAN WEZEL Kondensor av hög kvalité
VALEO Kondensor av hög kvalité
JP GROUP Kondensor av hög kvalité
Kondensor HELLA positivt pris
Kondensor JAPANPARTS positivt pris
Kondensor DENSO positivt pris
Kondensor DELPHI positivt pris
Kondensor PRASCO positivt pris

Kondensor klimatanläggning för bil köp billigt online

Kondensorn för luftkonditioneringssystemet kyler ner kylmediet, varigenom den passerar från gasform till vätskeform. Tillverkare specificerar ingen särskild livslängd för denna komponent.

Vad du bör veta om att byta ut kondensorer för luftkonditioneringssystemet

  1. I många fall så är ett symptom på att denna komponent är i dåligt skick oförutsedd avstängning av luftkonditioneringssystemet eller en reducering av dess effektivitet.
  2. Byte bör göras av professionella. Om kylmedlet avlägsnas felaktigt finns en risk för förgiftning. Dessutom bör systemet fyllas med nytt kylmedel direkt efter installation av komponenten, vilket kräver att en speciell servicemaskin används.
  3. Det är rekommenderat att beställa en kondensor för luftkonditioneringssystemet i en onlinebutik tillsammans med ett torkfilter då dessa komponenter byts ut som set. På rexbo.se kan dessa och andra produkter köpas snabbt och billigt.
  4. Varsam körning förlänger denna bildelens livslängd. Kondensorn för luftkonditioneringssystemet kan skadas bara av en lätt stöt mot fordonets främre del, exempelvis vid parkering. Komponenten kan inte repareras. Dessutom är det inte rekommenderat att montera ned eller mixtra med den på egen hand.

Erbjudanden på Kondensator bildelar